Elk jaar kijken kerstliefhebbers er weer reikhalzend naar uit: de eerste kerstcommercials. En wat zijn ze altijd prachtig. Ook dit jaar worden ze niet teleurgesteld. Hartverwarmend zijn de filmpjes.

We zijn al helemaal in de kerststemming. En zo verwonderlijk is dat niet, kijk zelf maar.

Lees ook: Wat zijn ze mooi, deze 'kerstballen' van Hermès

Ontroerend filmpje
De jaren 80-hit van de Noorse band A-Ha, Take on me, klonk nog nooit zo mooi. In de stijl van warenhuis John Lewis (die binnenkort ook een geweldige video lanceert) hebben de creatieven van ESMA een ontroerende kerstcommercial gemaakt. Het kan zijn dat je een greep naar de tissues moet doen...

Geheime kerstman
En hoe lief is deze opa, die als 'geheime kerstman' zijn buren helpt. Maar wie goed doet, goed ontmoet, in deze hartverwarmende video van Farmers.
Willy Wonka
In de video van de Britse supermarktketen Argos draait het om een Willy Wonka-achtige speelgoedfabriek. Haast een mini-actiefilm en ook weer zó mooi gemaakt.
Denk je alles geregeld te hebben...
... gooit de hond roet in het eten. (Of beter: wás er nog maar eten). Kerststress alom in deze familie, maar de moeder des huizes krijgt gelukkig hulp van warenhuis Matalan.

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!