Húp, allemaal naar Apeldoorn.

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Het heeft de deuren weer geopend in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. Met daarin een primeur: de eerste zoete bitterbal van Nederland.

"Het wordt een goeie bitterbal met een crunchy bite, waarin het Nederlands cultureel erfgoed tot zijn recht komt," aldus toppatissier Bart de Gans. "De bitterbal heeft een vulling van rijstepap met abrikoos. We hebben er een spannende specerijenmelange aan toegevoegd met onder andere anijs. Om er een echte bitterbal van te maken, is de buitenkant gemaakt van bitterkoekjes en kokos."

Article continues after the ad

De Dessertclub is het eerste dessert only restaurant van Nederland. Het pop-up restaurant opende deze zomer op het Zwitsalterrein in Apeldoorn en was binnen een paar uur volledig volgeboekt. Als gast kun je er voor € 69,50,- genieten van een zeven gangen experience, die uit te breiden is met een wijn- of cocktailmatch. Het is aan te raden snel te reserveren, er is nogal wat animo voor.

Foto's (c) De Dessertclub 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in