Haar nieuwe album, 30, is NU uit!

Hoera! Na jaren wachten en recent ook weer wéken wachten (na een mysterieuze marketingcampagne en die eerste single) is het dan eindelijk zover: Adele's album 30 komt vandaag (vrijdag) uit.

En dat belooft wat, zagen we al bij haar concert in Los Angeles en interview met Oprah. Heerlijk voor de komende tijd: Adele op repeat.

Article continues after the ad

Over haar nieuwe baby zegt de zangeres zelf: "Het album was er voor me tijdens de meest turbulente periode van mijn leven. Het was een vriend die langskwam met een fles wijn en iets lekkers te eten. Die wijze vriendin die altijd met de beste adviezen komt. Iemand die de hele nacht met me opbleef terwijl ik alleen maar keihard kon huilen."

Haar scheiding heeft natuurlijk alles te maken met wat er op het album te horen is. Adele: "Ik was overmand door rouw en heb met veel pijn en moeite mijn huis en mijn hart weer opgebouwd. Dit album brengt dat allemaal in kaart."

Klinkt als classic Adele en precies waar we allemaal aan toe zijn. Kom maar op!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in