Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zoek je nog een prachtig cadeau voor een superfan?

Voor als je écht iets bijzonders wilt geven. Toegegeven, je hebt een exclusieve print niet nog dezelfde dag nog in handen, maar je kunt iemand wel alvast een foto laten zien die echt heel bijzonder is. Elliott Halls is een in (internationale) fotografie gespecialiseerde galerie, die met diverse f...

Zoek je nog een prachtig cadeau voor een superfan?

Voor als je écht iets bijzonders wilt geven.

Toegegeven, je hebt een exclusieve print niet nog dezelfde dag nog in handen, maar je kunt iemand wel alvast een foto laten zien die echt heel bijzonder is.

Elliott Halls is een in (internationale) fotografie gespecialiseerde galerie, die met diverse fotografen in licentie werkt. Dat wil zeggen dat je van heel beroemde foto's een exclusieve, gelimiteerde print kunt kopen, vaak gesigneerd en wel. Perfect cadeau voor de kunstliefhebber, rocker of fashionista in je leven. 

(c) Paul Glazier, courtesy of ElliotHalls

De onderwerpen zijn breed, van de Hebriden door de lens van Paul Glazier tot vervreemdende landschapsfotografie…

(c) Norman Parkinson 1961 courtesy of ElliottHalls, p.o.v.

… maar ook werk van de wereldberoemde fashion fotograaf Norman Parkinson…

Audrey Hepburn – Bob Willoughby 1958, € 400

…en portretten van artiesten als Audrey Hepburn, Debbie Harry, Mick Jagger, Marilyn Monroe en Twiggy), waarmee je een superfan vast heel blij maakt.

Elvis Presley en Sophia Loren – Bob Willoughby 1958, € 1000

Prints vanaf 100 euro, echt de moeite waard om even te bekijken.

Alle foto's courtesy of Elliott Halls

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in