In Museum More is inspiratie genoeg te vinden.

Wil je net zo schilderen als Bob Ross? Een landschap met mighty mountains en happy little trees?

Article continues after the ad

Reginald Koé, een échte Certified Bob Ross Instructor, geeft workshops op vrijdag 2 juli en zaterdag 3 juli 2021 in Museum More in Gorssel, waar ook de grote Bob Ross tentoonstelling te zien is.

De lessen zijn in het Nederlands en het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer snel. De workshop is uiteraard veilig en volgens het RIVM protocol.

Leuk om te weten
Culticoon Bob Ross is nog altijd een 'ontgrenzer'. Abbi Vandivere, restaurator van het Mauritshuis, laat vaak een aflevering van Bob Ross' tv-show zien aan haar studenten technische kunstgeschiedenis. Zijn manier van schilderen helpt om duidelijk te maken welke stappen nodig zijn om een schilderij op te zetten. Abbi is al vanaf jongs af aan fan van Bob. En dat blijft ze, ook al restaureert zij geraffineerde topstukken zoals het beroemde Meisje met de parel van Vermeer. Boek de workshop met Reginald Koé inclusief bezoek aan de expositie Bob Ross | Happy Painting. Deze expositie is verlengd t/m 5 september 2021.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in