Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Women by Women in de Kahmann Gallery

De lens op de vrouw. De Amsterdamse Kahmann Gallery viert het vrouwelijk perspectief met de nieuwe expositie Women by Women. Een prachtige tentoonstelling met het werk van negen vrouwelijke fotografen. Over vrouwen, door vrouwen. In het werk ligt de focus, heel belangrijk, op zelfbeeldvorming. En...

Women by Women in de Kahmann Gallery

De lens op de vrouw.

De Amsterdamse Kahmann Gallery viert het vrouwelijk perspectief met de nieuwe expositie Women by Women. Een prachtige tentoonstelling met het werk van negen vrouwelijke fotografen. Over vrouwen, door vrouwen.

In het werk ligt de focus, heel belangrijk, op zelfbeeldvorming. En nog leuker: de expositie is vanaf half juni gratis te bezoeken.

Body positive

De tentoonstelling laat werk zien van zowel breed bekende fotografen als talent met een selecte fanbase. Carla van de Puttelaar, Laura Hospes, Justine Tjallinks, Costanza Gastaldi, Marianna Rothen, Sara Punt, Chantal Elisabeth Ariëns, Linelle Deunk en Ata Kandó doen allemaal mee.

Zij concentreren zich op een verkenning van het vrouwelijk lichaam: een contrast met de dominante male gaze die vaak leidend is in de moderne kunstcultuur. Body positivity staat centraal.

Wil je het met eigen ogen aanschouwen? Via de site van de Kahmann Gallery boek je een tijdslot. De expositie is te zien van 15 juni tot en met 29 augustus.

Beeld: Kahmann Gallery, Costanza Gastaldi, Sara Punt, Marianna Rothen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in