Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wintergasten keert terug na bijna 10 jaar

Janine Abbring heeft weer bijzondere mensen aan tafel. Voor de liefhebbers van Zomergasten: er komt een korte, maar krachtige reeks Wintergasten waarin Janine Abbring met internationale gasten aan de hand van zelfgekozen film- en televisiefragmenten hun persoonlijke blik op onze tijd en de wereld...

Wintergasten keert terug na bijna 10 jaar

Janine Abbring heeft weer bijzondere mensen aan tafel.

Voor de liefhebbers van Zomergasten: er komt een korte, maar krachtige reeks Wintergasten waarin Janine Abbring met internationale gasten aan de hand van zelfgekozen film- en televisiefragmenten hun persoonlijke blik op onze tijd en de wereld bespreekt.

Abbring spreekt in de laatste week van het jaar met historicus Yuval Noah Harari, performancekunstenaar Marina Abramović, beeldend kunstenaar Grayson Perry en schrijver Colson Whitehead (er had van ons nog wel een Hans Klok tussen gemogen, maar een mens kan niet alles hebben). De gesprekken zijn van 27 tot en met 30 december te zien op NPO 2.

Historicus én futuroloog

Van het gezelschap Harari vermoedelijk de onbekendste, maar juist dat kan wel eens een spannende aflevering worden, want de man is een pragmatisch en optimistisch historicus en futuroloog, bekend van 'Sapiens, een kleine geschiedenis van de mensheid' en '21 lessen voor de 21ste eeuw' misschien wel wat voor je.