Een humoristische roman over een jonge vrouw die na dramatische gebeurtenissen het verleden niet los durft te laten. Ze raakt steeds verder van huis door haar impulsieve handelen. Een humoristisch verhaal met een opeenstapeling van domme beslissingen.

Het verhaal
Annabel raakt alles kwijt in één dag, haar huis, haar erfenis en haar vriend. Bovendien wordt ze beschuldigd van identiteitsfraude. Ze moet een dierbaar erfstuk belenen om een beetje geld te hebben en om dat terug te kunnen kopen moet ze een baan vinden. Zelfs haar onderhuurder, een dierenarts waar ze stiekem verliefd op is, krijgt genoeg van de opeenstapeling van misverstanden. Onder valse voorwendselen kan Annabelle een bekende filmster interviewen maar als dit uitkomt lijkt ze nog verder van huis.

Daphne Deckers
Daphne werd op 10 november 1968 geboren in Nijmegen. Zij presenteerde diverse televisieprogramma's, waaronder de allereerste Big Brother, en was als actrice te zien in enkele series en bioscoopfilms. Daphne Deckers schrijft naast comedyseries voor de televisie ook columns voor De Telegraaf, publiceert boeken over opvoeden, vertaalt toneelstukken en schreef inmiddels drie kinderboeken. Ze is getrouwd met voormalig toptennisser Richard Krajicek met wie ze twee kinderen heeft.

Winactie
Nouveau mag 3 boeken weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in