Liefhebbers van de de betere speelfilm, dít wil je niet missen! 

Vanaf 4 juni is de nieuwe film La Vérité te zien in de Nederlandse bioscopen! Franse steractrices Catherine Deneuve en Juliette Binoche spelen hierin moeder en dochter, en ook de knappe Ethan Hawke speelt een hoofdrol.

La Vérité gaat over het Franse filmicoon Fabienne, die door iedereen in haar omgeving op handen wordt gedragen. Voor de uitbreng van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait. Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder. Fabienne heeft echter geen tijd om stil te staan bij de vragen die Lumir hier over heeft. Ze is druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw filmproject. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt.

Hoofdrolspelers
De rol van Fabienne wordt gespeeld door Catherine Deneuve, bekend van prachtfilms als Elle s’en va, Claire Darling en Potiche. En de rol van Lumir wordt vertolkt door Juliette Binoche, die je kunt kennen van onder andere Elles, À Coeur Ouvert en Ma Loute. Deze en nog meer films met de actrices zijn te zien op video on demand-platform CineMember.

CineMember
Op CineMember vind je meer dan 600 prijswinnende arthousefilms die je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt kijken. Op je smartphone, tablet, computer of je televisie. Dat is genieten!

Winactie
Nouveau geeft 5 x 2 filmtickets voor La Vérité weg + 5 maandabonnementen op CineMember, zodat je je helemaal kunt onderdompelen in deze twee bijzondere actrices. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Article continues after the ad