Vanaf 20 juni is de nieuwe film QUEEN OF HEARTS te zien in de Nederlandse bioscopen! De film gaat over Anne die haar levenop orde lijkt te hebben.

Ze is getrouwd, heeft twee dochters, een goede baan en een mooi huis. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met zijn komst, bouwt Anne al snel een band op met Gustav. Hun relatie verandert wanneer ze alles op het spel zet door de jongen te verleiden en ze voor een keuze met onvoorstelbare gevolgen komt te staan.


De rol van Anne wordt vertolkt door de Deense steractrice Trine Dyrholm, bekend van prachtfilms als BECOMING ASTRID, KOLLEKTIVET en IN A BETTER WORLD.

Winactie
Wil je je helemaal onderdompelen in deze bijzondere actrice? We geven 5x2 filmtickets weg + 5 maandabonnementen op video on demand-platform CineMember. Op dit platform vind je meer dan 600 prijswinnende arthousefilms die je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt kijken. Op je smartphone, tablet, computer óf je televisie. Je vindt er maar liefst 5 films met Trine in de hoofdrol. Dat is genieten! www.cinemember.nl.

Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Article continues after the ad