Het Nationale Ballet danst de klassieker La Dame aux Camélias. Romantiek en drama gedanst op topniveau. We mogen 2 x 2 kaarten weggeven. Doe mee en maak kans. 

Het verhaal 

La Dame aux Camélias vertelt het verhaal van de aan tuberculose leidende courtisane Marguerite, die een losbandig leven leidt, maar tot inkeer komt wanneer zij verliefd wordt op de jonge Armand. Zij houdt haar ziekte voor hem verborgen en verruilt samen met hem Parijs voor het platteland.

Article continues after the ad

Armands vader – die haar als een ‘gevallen’ vrouw ziet – dwingt haar de liefde op te geven. Wanneer Armand ontdekt waarom Marguerite hem heeft verlaten, is het te laat: bij hun laatste ontmoeting sterft zij in zijn armen. 

Onder andere Igone de Jongh en Anna Tsygankova dansen de rol van Marguerite. 

Voor meer informatie: Nationale Ballet

Winactie

Nouveau mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op dinsdag 22, woensdag 23 of vrijdag 26 oktober. Wil je kans maken op 2 kaarten, vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in