Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Terug naar Cornwall, een thriller in de Vertrek-reeks

Heerlijk lezen in coronatijden: het spannende nieuwe boek van Marelle Boersma!  Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leve...

Win: Terug naar Cornwall, een thriller in de Vertrek-reeks

Heerlijk lezen in coronatijden: het spannende nieuwe boek van Marelle Boersma! 

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen?



Marelle Boersma

Marelle Boersma (1957) heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers zoals Ik volg je en Vals alarm (ruim 85.000 ex.). Marelle schrijft aan een serie Vertrek-thrillers, waarvan de eerste, Chateau de Provence, in 2018 is uitgekomen. Ciao Sicilia volgde een jaar later en ook Enkele reis naar de Algarve kan aan het rijtje worden toegevoegd. Inmiddels zijn haar Vertrek-thrillers razend populair en nu komt daarbij: Terug naar Cornwall. Het zijn verhalen waarin Nederlanders hun vertrouwde leven achter zich laten om zich in het buitenland te vestigen, met steeds een andere reden om te vertrekken.



Doe mee & win! 

Nouveau mag 5 x deze vertrekthriller weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet kun je dan heerlijk lezen in zelfisolatie. Deze actie is gesloten!