Schrijfster Camilla Läckberg wordt door Liddie Austin geïnterviewd in Amsterdam naar aanleiding van haar nieuwe boek Gouden Kooi. Een unieke kans om kennis te maken met een van Zwedens bestverkopende thrillerauteurs.

Camilla Läckberg
Camilla is een Zweedse schrijfster van misdaadromans. 

Article continues after the ad

Gouden Kooi
Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar duistere herinneringen uit haar jeugd in Fjällbacka achtervolgen haar en ze voelt zich steeds meer gevangen in een gouden kooi. Ooit was ze een sterke vrouw met ambities, maar voor Jack heeft ze alles opgegeven. Als hij haar verlaat, stort haar hele wereld in. Ineens heeft ze helemaal niets meer. Eerst is ze radeloos, maar dan besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven en beraamt ze een meedogenloos wraakplan.

Winactie
Wil jij aanwezig zijn bij het openbare interview op 6 mei a.s.? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars van een Meet & Greet voor 2 personen met Camilla Läckberg. Locatie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt maar is in Amsterdam. Deze winactie is gesloten!