Fantastic Beasts

Zin in een fantastische film met een sterrencast? Dan is Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wel iets voor jou. Onder andere Jude Law en Johnny Depp spelen bijzondere rollen in deze fantasy-film met uitzonderlijke special effects. We mogen 2 x 2 kaarten weggeven! 

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door Macusa (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika).

Article continues after the ad

Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap.

Het verhaal

Grindelwald heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen.

Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wordt nog meeslepender als je hem ziet bij Kinepolis met top-geluid en beeld.

Meer info & tickets: Kinepolis.nl

Winactie
Nouveau geeft 2x2 vrijkaarten weg voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald bij een Kinepolis bioscoop naar keuze. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in