Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win het spannende bordspel La Casa de Papel – Escape Room!

Voor alle La Casa de Papel fans heeft Jumbo een bloedstollend spel uitgebracht. In deze periode van veel thuiszitten, gaat er niets boven samen spelletjes doen. En wat is dan leuker om met de hele familie rond de tafel te zitten en de strijd aan te gaan? We hebben een tip voor je waarvan zelfs ve...

Win het spannende bordspel La Casa de Papel – Escape Room!

Voor alle La Casa de Papel fans heeft Jumbo een bloedstollend spel uitgebracht.

In deze periode van veel thuiszitten, gaat er niets boven samen spelletjes doen. En wat is dan leuker om met de hele familie rond de tafel te zitten en de strijd aan te gaan? We hebben een tip voor je waarvan zelfs verveelde pubers rechtop gaan zitten.  

La Casa de Papel
Het spel La Casa de Papel – Escape Room combineert de populariteit van escape-games perfect met de populaire hitserie. Je wordt geselecteerd om mee te doen aan de inbraak van de eeuw.

Doel: de Koninklijke Munt van Spanje, met 2,4 miljard euro in het vooruitzicht. De Professor, het brein achter deze operatie, leidt je door de verschillende stappen van zijn plan. Volg zijn aanwijzingen en je hoeft de rest van je leven nooit meer te werken. 

Doe mee & win! 
Nouveau mag 3 x dit spannende spel weggeven. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat je snel dit spel kunt spelen. Deze actie is gesloten!