Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win het boek Mathilde: muze, mythe, mysterie!

Hoe een Zeeuws meisje een societydiva werd. Een mateloze populaire podcast, een speelfilm over haar leven in de maak, socialite Mathilde Willink zou het vermoedelijk schitterend vinden dat ze 44 jaar na haar dood weer zo in de belangstelling staat. Willink wordt op veel manieren omschreven. Parad...

Win het boek Mathilde: muze, mythe, mysterie!

Hoe een Zeeuws meisje een societydiva werd.

Een mateloze populaire podcast, een speelfilm over haar leven in de maak, socialite Mathilde Willink zou het vermoedelijk schitterend vinden dat ze 44 jaar na haar dood weer zo in de belangstelling staat.

Willink wordt op veel manieren omschreven. Paradijsvogel. Nederlands bekendste muze, Zeeuws meisje, Het Fenomeen. Levend kunstwerk, modekoningin van de jaren zeventig. De Nederlandse Lady Gaga. Muze en (ex)vrouw van Carel Willink. En ambassadeur van Fong-Leng. Ze was een interessant mens, op haar eigen weird & wonderful manier. Maar wie was Mathilde echt?

In het boek Mathilde: muze, mythe, mysterie verschuift de focus van haar veel besproken mysterieuze dood en de laatste twee heftige jaren na haar scheiding met Willink, naar haar intrigerende leven. Behalve Mathildes biografie bevat het boek de zoektocht van Lisette de Zoete naar het leven van Mathilde en full-quote interviews met onder anderen Fong-Leng, Marte Röling, Joop van Loon, Imca Marina, Lotti en Maria Heyboer, Ger Lammens, Adrian Stahlecker en Mathildes zussen.
Niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal, fotografie, brieven en poëzie van Mathilde zelf verrijken deze bijzondere uitgave over een markante persoonlijkheid.

Doe mee & win!

Nouveau mag twee exemplaren van 'Mathilde: muze, mythe, mysterie' ter waarde van 35 euro per stuk weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks lekker lezen over deze bijzondere vrouw! Deze winactie is gesloten!