Geweldige filmhuiskwaliteit bij je thuis.

Voor als je toe bent aan de top in arthousekwaliteit is er een nieuwe streamingsdienst: de ‘a la carte’ streamingservice myLum. Hiermee kun je films en series per stuk kopen. Je krijgt zo toegang tot topproducties als The Minister, The Pier, The Killing en nog veel meer, want het aanbod wordt wekelijks uitgebreid.

De fan-formule

Het werkt zo: myLum biedt een fan-formule aan, een loyaliteitsprogramma dat fans meer geeft. Als fan geniet je van een vaste korting op series en films via een maandelijks / jaarlijks bedrag. Je ontvangt iedere maand 1 credit om in te wisselen voor 1 serie of 2 films uit het gehele assortiment. Deze series en films blijven voor altijd in je collectie. Bovendien kun je als fan onbeperkt credits bijkopen voor € 7,99 per stuk. Daarbovenop krijg je als fan elke maand de keuze uit 3 titels die speciaal voor jou zijn uitgekozen, waarvan je er 1 gratis aan je collectie mag toevoegen. 

Met myLum kun je op ieder moment je gekozen serie of film kijken. Anders dan bij andere streamingdiensten kun je jouw gekozen series en films altijd blijven kijken, ook als je geen fan meer bent. myLum biedt ook vele extra’s, zoals podcasts en behind the scenes content.

Article continues after the ad

Kijktips

Op myLum vind je kwaliteitsfilms en -series die niet op andere platforms te vinden zijn, zoals:  

Vanaf 29 maart: The Restaurant Special – The Restaurant is een mateloos populaire Zweedse serie over een familie die een restaurant runt in de periode van de Tweede Wereldoorlog. Deze special is een prequel en speelt zich af voor het eerste seizoen.

Vanaf 16 april: Lyckoviken seizoen 1 – Deze crimeserie vertelt het verhaal over Johanna Strand. Ze keert terug naar de plaats waar ze is opgegroeid voor de begrafenis van haar moeder. Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden besluit ze langer te blijven dan ze van plan was, om te onderzoeken wat er gebeurd is.

Dit mag je verwachten

Word fan voor een maandelijks bedrag van € 7,99 en krijg:

  • Eén credit per maand om 1 serie of 2 films te kiezen
  • Series en films die van jou blijven
  • Elke maand 1 serie of film (extra) cadeau
  • Regelmatig exclusieve series in de Benelux
  • Toegang tot allerlei leuke extra’s, zoals podcasts en behind the scenes
  • The best of European TV and beyond!

Doe mee & win!

We mogen drie codes voor myLum weggeven aan drie winnaars die zo kennis kunnen maken met het nieuwe platform. Vul je naam en gegevens in, wie weet krijg jij dan wel toegang tot deze geweldige arthousecollectie! Deze actie is gesloten!