Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de romcom Love, Weddings & Other Disasters!

Diane Keaton en Jeremy Irons schitteren in romantische comedy. Jammer dat Love, Weddings & Other Disasters door de pandemie niet in de bioscopen te zien is geweest. Wel fijn dat ie nu te streamen is op Pathé Thuis, voor een avondje liefde en kolder in verschillende verhaallijnen die soms een beet...

Win de romcom Love, Weddings & Other Disasters!

Diane Keaton en Jeremy Irons schitteren in romantische comedy.

Jammer dat Love, Weddings & Other Disasters door de pandemie niet in de bioscopen te zien is geweest. Wel fijn dat ie nu te streamen is op Pathé Thuis, voor een avondje liefde en kolder in verschillende verhaallijnen die soms een beetje aan Love Actually doen denken.

Een blind date wordt wel heel letterlijk als slechtziende Diane Keaton (Book Club, Something’s Gotta Give) binnenvalt bij de voorbereidingen van een huwelijk waar Jeremy Irons (The Borgias, Justice League) de cateraar is.

De veeleisende cateraar van beroemdheden wordt onverwacht verliefd Diane die zijn met militaire precisie opgebouwde champagnetoren per ongeluk omstoot. En daarna gaat het lós tussen die twee.

Doe mee & win!

Nouveau mag 10 x een Pathé Thuis voucher weggeven voor Love, Weddings & Other Disasters. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks wel schateren om deze romantische comedy! Deze winactie is gesloten!