Alleen al de onheilspellende openingsscène is een prijs waard.

Zin in een geweldig boek om de lange lockdowndagen mee dood te slaan? We kunnen je de nieuwe Jessica Durlacher aanraden!

Article continues after the ad

De Stem speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen van onze tijd – een rijke roman met een stuwende kracht over familie, loyaliteit en het grote offer dat engagement van mensen vraagt.

Het verhaal begint met een vrome Somalische asielzoekster komt als oppas in dienst bij het gezin van Zelda en Bor, en ontpopt zich tot hun verrassing als een fenomenale zangeres. Haar naam is Amal. Ze is zo goed dat Zelda en Bor haar opgeven voor de populaire talentenshow De Stem.

Hup, hoofddoek af!

Tijdens haar spectaculaire eerste optreden verrast Amal het miljoenenpubliek met een dramatisch gebaar dat tot een vloedgolf van bedreigingen leidt. Het gezin voelt zich geroepen haar te beschermen en wordt zo meegesleurd in bittere conflicten die hun veilige wereld voor altijd zullen veranderen.

Doe mee & win!

Nouveau mag drie exemplaren van De Stem weggeven. Vul het formulier in, wie weet heb jij dan straks deze pageturner wel in handen! Deze winactie is gesloten!