Dompel je onder in prachtige bloemen en planten!

Ben jij dol op bloemen en planten? Dan kun je nu helemaal opgaan in de magie van echte en virtuele bloemen bij de nieuwe attractie FloriWorld in Aalsmeer.

In deze interactieve experience word je onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdek je wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven.

Article continues after the ad

Bij binnenkomst krijg je een armbandje waarmee je de attractie volledig mee kunt personaliseren.

Gele tulpen of roze lelies?

Je voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpand.

Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens je belevingsroute. Bekijk bijvoorbeeld Daan the Movie, een 4D-film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket is vergeten.

Ook leuk: selfies maken in een van de Instagrammable photobooths, je laten omringen door een kleurrijke bloemenzee en de kunstige creaties van topfloristen bekijken.

Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over de FloriRail door de attractie en het leuke is: aan het einde van de experience kun je in de veilingruimte bieden op een echte bos bloemen. Voor tickets en meer informatie: FloriWorld.

Doe mee & win!

Nouveau mag 2 x 2 tickets voor FloriWorld weggeven. Vul het formulier hieronder in, wie weet loop jij dan straks wel rond in deze bloemen- en plantenpracht! Deze winactie is gesloten!