Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willem Engelen maakt beeldend klanktapijt

De kunstenaar is nu te zien én te horen in Den Haag. De vanuit Berlijn opererende, Nederlandse kunstenaar William Engelen (1964) maakt installaties en composities op het snijvlak van beeldende kunst en avontuurlijke muziek. In Kunstmuseum Den Haag voegt hij daar een nieuwe dimensie aan toe: archi...

Willem Engelen maakt beeldend klanktapijt

De kunstenaar is nu te zien én te horen in Den Haag.

De vanuit Berlijn opererende, Nederlandse kunstenaar William Engelen (1964) maakt installaties en composities op het snijvlak van beeldende kunst en avontuurlijke muziek.

In Kunstmuseum Den Haag voegt hij daar een nieuwe dimensie aan toe: architectuur. Het samenspel van klanken en resonanties van het museumgebouw, muziekinstrumenten en bezoekers staat centraal in zijn nieuwe compositie.

Die kun je tot en met 13 februari 2022 zowel live als in een installatie kan beluisteren én bekijken. Ook de bijzondere collectie muziekinstrumenten van het museum speelt een belangrijke rol in Engelens site-specific werk Klinkt Goed, dat als een beeldend klanktapijt bezoekers onderdompelt.

Meer informatie: Kunstmuseum Den Haag 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in