Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: er komt een nieuwe West Side Story

Behoorlijk trouw aan het origineel, zo te zien. Een heerlijk vooruitzicht voor einde van het jaar: vanaf 9 september komt West Side Story in de bioscoop. Een remake van het nog altijd prachtige origineel uit 1961. Met niemand minder dan Steven Spielberg in de regiestoel. Dat belooft wat, want nie...

Wil je zien: er komt een nieuwe West Side Story

Behoorlijk trouw aan het origineel, zo te zien.

Een heerlijk vooruitzicht voor einde van het jaar: vanaf 9 september komt West Side Story in de bioscoop. Een remake van het nog altijd prachtige origineel uit 1961. Met niemand minder dan Steven Spielberg in de regiestoel.

Dat belooft wat, want niet alleen is het Spielbergs eerste musical, ook lijkt hij als we op de trailer af mogen gaan heel goed te hebben gekeken naar het iconische bronmateriaal.

Een nieuwe Tony, Maria, Anita en meer, maar vooral toch een klassieke musical die van het grote scherm knalt. Wij kunnen ons er, helemaal in combinatie met de donkere decembermaand, nu al op verheugen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in