Moderne love story over beroemdheid, het huwelijk én social media.

Zin in een avond gratis naar de bios? Doe dan mee aan deze winactie voor bioscoopkaartjes voor de nieuwe film van Jennifer Lopez!  

Waar gaat het over?

Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Latin music-ster Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld.

Article continues after the ad

Terwijl hun hit-song 'Marry Me' steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden.

Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman) wordt meegesleept naar dit concert.

Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achter komt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans.

Onverwachte romance

Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek. Als datgene waar je bekend mee bent je teleurstelt, dan is misschien het onbekende wel de oplossing, en dus maakt Kat de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen.

Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuis voelen?

'Marry Me' draait vanaf 10 februari 2022 in de bioscoop, met volmaakte timing voor Valentijnsdag ❤️  

Doe mee & win!

Nouveau mag 4 x 2 vrijkaartjes weggeven voor Marry Me! Vul het formulier in, wie weet zit jij dan straks wel in de bioscoop te genieten van deze fijne film!