Kat Klerks
Kat Klerks

Talent voor expressionistische en poëtische lijntekeningen.

Voor de liefhebbers van moderne geometrische kunst: Kat Klerks exposeert in Amsterdam en heeft voor deze gelegenheid een exclusieve oplage van 100 genummerde en gesigneerde zeefdrukken gemaakt.

Kat's werk is in trek bij een breed internationaal publiek. Haar kenmerkende stijl vloeit voort uit haar mode-achtergrond waarin zij de stemming van een periode weet te vertalen in haar kunstwerken zonder de traditionele waarden uit het oog te verliezen. Dit maakt haar werken zowel on trend als tijdloos.

Article continues after the ad

Klerks is voorlopig voor het laatst in Nederland te zien, ze wordt vertegenwoordigd door galerie Amelie Maison d'Art in Parijs, waar zij haar werk in maart 2020 zal tentoonstellen. Hierna zal haar werk in Antwerpen te zien zijn.

De expositie is geopend voor het publiek van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december. De exclusieve oplage van 100 zeefdrukken is à € 150 per exemplaar te verkrijgen tijdens de expositie op de Elandgracht 55 in Amsterdam (vrijdag & zaterdag 11:00 uur - 19:00 uur, Zondag 11:00 - 18:00 uur).

Foto's (c) Spice PR / Kat Klerks

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in