De serie is dit jaar tien jaar van de buis...

Ken je Desperate Housewives nog? Het was jarenlang een van de grootste series op aarde en het was smullen. En laat het officiële Twitter-account van de serie op 31 december nou dit gepost hebben...

Ja, zo krijg je geruchten dat de serie na tien jaar afwezigheid terugkeert op de buis wel de lucht in.

Wij zouden het goed nieuws vinden, en baseren ons ook niet alleen op deze enkele tweet. De maker van de serie, Marc Cherry, heeft eerder al aangegeven dat hij wel iets voelt voor een reboot. Onder de juiste omstandigheden.

Article continues after the ad

Kleine update, groot plezier

"Als ik zoiets zou doen, zou ik een heel nieuw verhaal willen hebben." En zijn oude cast natuurlijk. "We hadden echt de perfecte groep vrouwen destijds. Daar hebben we onwijs veel geluk mee gehad."

Eva Longoria heeft al eens aangegeven dat zij het wel ziet zitten. Of Felicity Huffman na haar schandaal en gevangenisstraf óók staat te popelen, is niet bekend. Ze is wel weer aan het werk, dus wie weet.

Desperate Housewives begon ooit in 2004 en liep acht seizoenen lang. De serie volgt het leven van een groep huisvrouwen die aan Wysteria Lane wonen en héél wat meemaken, duister en minder duister. Met een kleine update voor het leven in 2022 prima te doen. Huisvrouwen bleven ze allemaal toch al niet.

De serie won onder andere zes Emmy's. Mocht je het eens opnieuw willen kijken – of willen oppakken voor er een nieuw seizoen komt 🤞 – alle seizoenen zijn te vinden op Videoland en Disney+.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in