In The Invisible Man is hij bijna de hele tijd, nou ja, onzichtbaar. Zonde, als je het ons vraagt.

Het belooft een knaller van een spannende film te worden, een regelrechte bioscoophit mét Elisabeth Moss van The Handmaid's Tale en Mad Men in de hoofdrol. Maar haar tegenspeler Oliver Jackson-Cohen (33) willen we je evengoed niet ontzeggen.

Dat doen ze in de film namelijk wél. Of toch zeker het grootste deel van de tijd. In The Invisible Man speelt de mooie Brit Adrian Griffin, de terror-ex van Elisabeths personage die haar na zijn dood al zijn geld nalaat. Maar er klopt iets niet, voelt zij. En laat hij nou altijd bezig zijn geweest met een manier om zichzelf onzichtbaar te maken.

Article continues after the ad

Huiveringwekkend spannend, en dat is iets wat Jackson-Cohen goed kan. Eerder zat hij in de Netflix-serie The Haunting of Hill House, nóg zo'n ijzersterk verteld verhaal met horrorrandje. Daar speelde hij trouwens het broertje van Michiel Huisman, en dat snappen wij best.

Fijne man. Volgende keer graag in een zichtbare rol.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in