Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voorpret: George Clooney en Julia Roberts in Ticket to Paradise!

Dit klinkt als een verrukkelijke film. Hou je van romcoms, dat hebben we een veelbelovende tip voor je: Ticket to Paradise, een verrukkelijk feestje vol (middelbare) herkenning. George Clooney en Julia Roberts nemen je hierin mee in een zinderend zomeravontuur. In Ticket to Paradise hebben ze als...

Voorpret: George Clooney en Julia Roberts in Ticket to Paradise!

Dit klinkt als een verrukkelijke film.

Hou je van romcoms, dat hebben we een veelbelovende tip voor je: Ticket to Paradise, een verrukkelijk feestje vol (middelbare) herkenning.

George Clooney en Julia Roberts nemen je hierin mee in een zinderend zomeravontuur. In Ticket to Paradise hebben ze als ex-geliefden een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij 25 jaar eerder maakten.

Met deze romantische komedie waan je je op een tropisch paradijs zonder zelf het vliegtuig te hoeven pakken en volg je het verhaal over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

Het duurt nog even voor de film op 29 september in de bioscopen draait, maar je weet hoe het gaat: na de zomer slibt je agenda vaak bliksemsnel dicht, dus prik nu alvast een datum en tag je biosbuddy voor een avondje Julia en George!

Foto's (c) Universal Pictures 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in