Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voorpret! Er zijn nieuwe foto's van Bridgerton 2

Romantiek! Schandelen! Corgi's! De opnamen van het tweede seizoen van modern kostuumdrama Bridgerton zitten in de afrondende fase. En dat betekent dat er weer nieuwe beelden vrij zijn gegeven. Wat kunnen we verwachten? Het eerste seizoen volgde Daphne Bridgerton en de hertog van Hastings, die elk...

Voorpret! Er zijn nieuwe foto's van Bridgerton 2

Romantiek! Schandelen! Corgi's!

De opnamen van het tweede seizoen van modern kostuumdrama Bridgerton zitten in de afrondende fase. En dat betekent dat er weer nieuwe beelden vrij zijn gegeven.

Wat kunnen we verwachten? Het eerste seizoen volgde Daphne Bridgerton en de hertog van Hastings, die elkaar aan het Engelse hof wel/niet probeerden te verleiden. Na veel dubieuze praktijken kwamen deze twee uiteindelijk bij elkaar. 

In seizoen 2 keert de hertog niet terug (acteur Regé-Jean Page wilde andere dingen gaan doen). Zodat het nu draait  om de beste vriend van de hertog, Anthony.

Die probeerde in het eerste seizoen tevergeefs iets op te bouwen met zijn minnares Siena Rosso. Maar besluit uiteindelijk op zoek te gaan naar een vrouw die een verstandshuwelijk met hem aan wil gaan en hem aan een opvolger kan helpen.

Zijn oog valt op Kate Sharma, maar die is alleen geïnteresseerd in échte liefde.

Iets zegt ons dat Lady Whistledown het als chroniqueur van de society weer erg druk zal krijgen!

Het tweede seizoen van Bridgerton zal vanaf 25 maart 2022 te streamen zijn.

Foto's (c) Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in