Speciaal hondenuitje op Dierendag!

De tentoonstelling Being Human van William Wegman in het Fotomuseum Den Haag trekt veel belangstelling. Niet alleen kunstliefhebbers waarderen de portretten die Wegman al ruim 40 jaar van zijn Weimaraners maakt.

Hondeneigenaren herkennen de opperste concentratie die er nodig is bij fotograaf én model om de ingenieuze en vaak humoristische poses vast te leggen. Hier Wegman in 1995, met Bettina.

Article continues after the ad

Voor één keer kunnen bezoekers samen met hun trouwe viervoeter van deze foto’s genieten. Speciaal op Dierendag, zondag 4 oktober, heeft Fotomuseum Den Haag een bezoekuur voor honden en hun baasjes ingesteld, van half 10 tot half 11. Tickets voor dit speciale uur kunnen besteld worden via de website van het Fotomuseum. Er gelden voorwaarden voor deelname: elke hond wordt begeleid door minstens één volwassene, de honden blijven aangelijnd en dienen gewend te zijn aan andere honden.

Foto's (c) William Wegman, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in