Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vanaf vandaag te zien: de laatste afleveringen van Grace and Frankie

Mix een martini, het is het einde van een tijdperk... Je hebt er lang op moeten wachten, maar vanaf vandaag zijn de laatste afleveringen van Grace and Frankie te streamen op Netflix. Het gaat om de tweede helft van het zevende en laatste seizoen. Waar waren we gebleven? In de vier afleveringen di...

Vanaf vandaag te zien: de laatste afleveringen van Grace and Frankie

Mix een martini, het is het einde van een tijdperk...

Je hebt er lang op moeten wachten, maar vanaf vandaag zijn de laatste afleveringen van Grace and Frankie te streamen op Netflix. Het gaat om de tweede helft van het zevende en laatste seizoen.

Waar waren we gebleven?

In de vier afleveringen die sinds augustus live staan (SPOILER ALERT) werd Nick vrijgelaten uit de gevangenis en kreeg hij huisarrest. Grace baalde daarvan: die had hem liever nog een paar jaar achter de tralies gezien.

Nwabudike stond op het punt om thuis besneden te worden door zijn rabbi, terwijl er werd ingebroken in het huis van Sol en Robert.  Coyote besloot om zijn Sacagawea munt te verkopen zodat hij een huis kon kopen.

Hoe dat allemaal afloopt, is dus vanaf vandaag te zien.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in