Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Unieke ervaring: Het Zwanenmeer live in de bioscoop

Alleen vandaag te zien, rechtstreeks uit Royal Opera House in Londen. Huh, ballet in de bios? Het klinkt een beetje raar, maar het was eerder een enorm succes, vandaar dat vandaag Het Zwanenmeer eenmalig te zien is in meerdere Nederlandse bioscopen en filmhuizen, rechtstreeks vanuit het Royal Ope...

Unieke ervaring: Het Zwanenmeer live in de bioscoop

Alleen vandaag te zien, rechtstreeks uit Royal Opera House in Londen.

Huh, ballet in de bios? Het klinkt een beetje raar, maar het was eerder een enorm succes, vandaar dat vandaag Het Zwanenmeer eenmalig te zien is in meerdere Nederlandse bioscopen en filmhuizen, rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Londen.  

Dit klassieke sprookje beeldt de strijd uit tussen goed en kwaad en de poging om alles met liefde te overwinnen.

De magie van de meren, bossen en paleizen wordt tot leven gebracht met schitterende ontwerpen van John Macfarlane en een sublieme partituur van Tsjaikovski.

De weelderige productie van Het Zwanenmeer van het Royal Ballet is live te zien vanuit Londen. Deze klassieker in het repertoire is het bewijs van de blijvende liefde van wijlen choreograaf Liam Scarlett voor het classicisme en van zijn aangeboren muzikaliteit die in deze productie tot uiting komen. Het orkest is het Royal Opera House. Kijk voor tickets bij jou in de buurt op Royal Opera House.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in