In de jaren negentig was Dr. Quinn (Medicine Woman) voor even de huisarts van iedereen. Ze was één van de rolmodellen van die tijd. Een vrouw die haar mannetje wel staat in het Wilde Westen. 

De serie speelde zich af in het jaar 1867.

Article continues after the ad

Jane Seymour

De vrouw die de hoofdrol met verve speelde is Jane Seymour (die Nederlandse roots heeft). Na de dood van haar vader verhuist ze van Boston naar de plaats Colorado Springs en zet daar haar eigen praktijk op met succes. 

Dr Quinn 2.0?

Tot grote vreugde van de fans van de serie heeft Jane aangegeven een vervolg wel te zien zitten. "Ze hebben inmiddels al van alles een nieuwe versie gemaakt, dus ik zou niet weten waarom dit niet terug kan komen", zei ze in een interview met BuzzFeed.

Reünie

Als klap op de vuurpijl plaatste de actrice (geen spat veranderd overigens) afgelopen week ook nog eens een foto van haar en Sully (Joe Lando) op Instagram. Summers with Sully plaatste ze erbij. Zou de serie toch ooit weer terugkeren?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summers with Sully! 😁🔥

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Bron: Daily Mail/Instagram Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in