En heb je deel 2, dat nu streamt, al gezien?

De chronologie van Franse hitserie Lupin is altijd een beetje lastig uit te leggen, omdat men niet werkt met afgeronde seizoenen. Net live staat het vervolg van het eerste seizoen, dat in tweeën is gehakt.

In de vijf nieuwe afleveringen van het eerste seizoen moet Assane Diop, gespeeld door acteur Omar Sy, een nieuw wraakplan verzinnen tegen Hubert Pellegrini. De producers noemen dit nu 'Part 2'.

Article continues after the ad

En goed nieuws voor de liefhebbers: Part 3 is in de maak. Omar heeft het inmiddels bevestigd: 'We kunnen ook niets voor jullie verborgen houden.' Gezien het feit dat in Deel 2 Assane zijn eigen leven op het spel moet zetten, is dat een spannende voorzet voor de verhaallijn in Deel 3.  

Lupin is de best bekeken niet-Engelstalige serie. Een releasedatum voor Deel 3 is er nog niet, maar in Frankrijk gonst 'het vroege najaar' als start van de opnamen. Nous sommes impatients de voir ce que l'avenir nous reserve!

Foto's (c) Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in