Koningin Elizabeth, prins Andrew en prins Charles in 1976.
Koningin Elizabeth, prins Andrew en prins Charles in 1976.

Euh... Tom wie? 

Ooit zou de rol van prins Andrew in The Crown die van de held van de familie zijn geweest. Knappe kerel, mooie militaire carrière, gevochten op de Falklands, van die dingen.

Article continues after the ad

Sinds zijn vaak wat arrogante acties in zijn rol als handelsambassadeur taande zijn populariteit al. Maar wat Zijne Koninklijke Hoogheid de das heeft omgedaan, is toch zijn intensieve contact met veroordeeld pedofiel Jeffrey Epstein, die vorig jaar zelfmoord pleegde in zijn cel.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Revista365DAYS !!! (@revista365days) op

Hoe je het echter ook draait of keert: de tweede zoon en het lievelingskind van de Queen moet in The Crown toch worden opgevoerd en onbekende acteur Tom Byrne (25) gaat de rol spelen. Tom is de jongeman linksboven (sorry, we hebben nog geen beter beeld van hem). 

De serie is dan eind jaren zeventig, begin jaren tachtig aanbeland zodat Tom te zien zal zijn als playboy Randy Andy (rechts) en later als gehuwd man.

Foto (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in