Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tissue Time! Dít is de eerste kerstcommercial van 2020

Ga even zitten voor 3 minuten verrukkelijk sentiment! Kerstcommercials? We zijn er dol op! Het zijn heerlijk mini-speelfilms waarin de afzender zijn best doet om de boodschap ('koop bij ons!') er niet te dik op te leggen en intussen al je gevoelige snaren probeert te bespelen. Een van de eerste v...

Tissue Time! Dít is de eerste kerstcommercial van 2020

Ga even zitten voor 3 minuten verrukkelijk sentiment!

Kerstcommercials? We zijn er dol op! Het zijn heerlijk mini-speelfilms waarin de afzender zijn best doet om de boodschap ('koop bij ons!') er niet te dik op te leggen en intussen al je gevoelige snaren probeert te bespelen.

Een van de eerste van dit jaar is die van Disney, over een grootmoeder, kleindochter Lola en een Mickey Mouse knuffel die niet het eeuwige leven heeft. Snik!

Het nummer Love is a Compass wordt gezongen door Griff, in Engeland doneert Disney voor elke download aan de Make-a-wish foundation. Waarmee 'The season of good will' officieel geopend is!  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in