Ze deelt alles over haar grootste liefde.

Na haar boek, documentaire en de succesvolle shows in Carré is Igone de Jongh nu te zien in theaters door heel Nederland.

In haar eerste eigen theatertournee danst prima ballerina Igone de Jongh de mooiste, klassieke choreografieën uit haar omvangrijke repertoire en nieuwe, modernere choreografieën die speciaal voor deze voorstelling zijn gemaakt.

Article continues after the ad

Soms alleen op het toneel, soms samen met een partner of partners, onder begeleiding van een live orkest. Igone gaat letterlijk en figuurlijk met haar publiek in gesprek en vertelt hen alles over haar grootste liefde; dansen. De danskunst toegankelijk maken, zonder een concessie te doen aan de hoogste kwaliteit.

In de show blikt Igone de Jongh terug op haar leven als prima ballerina en fantaseert ze al dansend over haar toekomst. Daarnaast krijgt het publiek tijdens de voorstelling dus een unieke kans om met haar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

De try-outs zijn al bezig, de première van Igone de Jongh – I is op donderdag 2 december in de Stadsschouwburg te Haarlem en dit is de speellijst.

Foto's (c) Mark Engelen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in