Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Theatertip: Fifty-ish, het leed dat penopauze heet

Er wordt wat afgeworsteld met de huidige tijdgeest #woke Uitgerekend in de Week van de Overgang komt er nieuws over een toneelstuk rond de penopauze – had daar nog héél even mee gewacht, heren! Maar goed, veelbelovend is het wel. Centraal staat de vraag: doe je er nog toe na je vijftigste? Het le...

Theatertip: Fifty-ish, het leed dat penopauze heet

Er wordt wat afgeworsteld met de huidige tijdgeest #woke

Uitgerekend in de Week van de Overgang komt er nieuws over een toneelstuk rond de penopauze – had daar nog héél even mee gewacht, heren! Maar goed, veelbelovend is het wel. Centraal staat de vraag: doe je er nog toe na je vijftigste?

Wat volgt is een opeenstapeling van scènes, liedjes, rapnummers en dansjes waarin ze proberen de balans op te maken van hun leven en hun bestaansrecht te bewijzen. Ze vertellen over verloren dromen en vergeten idealen, biechten jeugdzondes op en vertellen over de midlifecrisis.

Fifty-ish is een zelfonderzoek van de mannen op leeftijd waarin zal blijken dat je uiteindelijk te nooit te oud bent om te leren. Tip: blijf vooral voor de afterparty! Kaarten via de speellijst.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in