Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Support kunstenaars in deze gekke tijden

Zware tijden voor veel kunstenaars die door de coronacrisis plotsklaps zonder werk zitten. Gelukkig kun je ze nu steunen én iets moois in huis halen om naar te kijken in deze thuiszittijden. Studio Anneke Krul begon met een online Fashion Illustration Gallery waar je de prachtigste limited editio...

Support kunstenaars in deze gekke tijden

Zware tijden voor veel kunstenaars die door de coronacrisis plotsklaps zonder werk zitten. Gelukkig kun je ze nu steunen én iets moois in huis halen om naar te kijken in deze thuiszittijden.

Studio Anneke Krul begon met een online Fashion Illustration Gallery waar je de prachtigste limited edition-prints kunt aanschaffen in een kleine oplage. Daarmee steun je jonge illustratoren, en haal je iets prachtigs in huis in tijden waarin we behoefte hebben aan moois in de wereld.

Je bestelt de prints in bijvoorbeeld A3- of A2-formaat en krijgt ze veilig en wel thuisbezorgd. Helemaal coronaproof, plus eeuwige kunstzinnige karmapunten.

Bestellen kan via iloveillustration.net

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in