Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Streamtip: Hamilton

De recordbrekende musical is nu thuis te bewonderen! Wie van musicals houdt, kan niet aan Hamilton ontsnapt zijn. De baanbrekende musical over het leven van de Amerikaanse founding father Alexander Hamilton heeft alle records gebroken en verkoopt in normale tijden continu uit op zowel Broadway al...

Streamtip: Hamilton

De recordbrekende musical is nu thuis te bewonderen!

Wie van musicals houdt, kan niet aan Hamilton ontsnapt zijn. De baanbrekende musical over het leven van de Amerikaanse founding father Alexander Hamilton heeft alle records gebroken en verkoopt in normale tijden continu uit op zowel Broadway als het Londense West End.

Dus moest er een filmversie komen, specifiek: een gefilmde versie van de Broadway-musical mét de orginele cast onder leiding van schrijver Lin Manuel Miranda. Die zou ergens in 2021 te zien zijn. Maar gekke tijden vragen om te gekke maatregelen en ziedaar: Hamilton is anderhalf jaar naar voren gehaald!

En dus vanaf vandaag (vrijdag 3 juli) te bewonderen op Disney+. Dat wil je, want een musical zoals deze zag je nog nooit. Ook eindelijk beleven waar iedereen het over heeft, of wellicht je theaterervaring thuis herbeleven? 

Lekker glaasje erbij en streamen maar vanavond.

Beeld: Disney+

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in