Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stonehenge streamt de zonnewende voor het eerst live

Magisch moment, lekker vanuit je luie bed beleven. 'Dankzij' de coronamaatregelen kan het: zonder hippies, hipsters, druïden en dwaallichten op 21 juni de zon zien opkomen tussen de oeroude stenen van het mystieke Stonehenge. Stonehenge is een van de grote mysteries van Engeland, niemand weet pre...

Stonehenge streamt de zonnewende voor het eerst live

Magisch moment, lekker vanuit je luie bed beleven.

'Dankzij' de coronamaatregelen kan het: zonder hippies, hipsters, druïden en dwaallichten op 21 juni de zon zien opkomen tussen de oeroude stenen van het mystieke Stonehenge.

Stonehenge is een van de grote mysteries van Engeland, niemand weet precies wat de prehistorische Britten dreef om zoveel moeite te doen om een cirkel van enorme stenen te creëren. Veel mensen zien het als een spirituele plek.

Normaal gesproken zouden duizenden mensen getuige zijn geweest van de zonsopgang op 21 juni (de langste dag), maar dat gaat dit jaar niet door. Daarom streamt de English Heritage Organisation de zonsopkomst dus live op hun socials. Tablet mee naar bed, wekker op vijf uur zetten voor het 'voorprogramma' en dan is het op 05:19 showtime.  

Foto (c) iStock 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in