Tissue time! 

Na kaskraker Once Upon a Time in Hollywood heeft Netflix weer een grote hit aan het assortiment weten toe te voegen:  A Star is Born met Lady Gaga en Bradley Cooper online. 

Article continues after the ad

A Star is Born met Bradley Cooper (45) en Lady Gaga (34) uit 2018 is de derde remake van de klassieker uit de jaren dertig van de vorige eeuw. De film verhaalt over de countryster Jackson Maine  die worstelt met demonen uit het verleden en de fles. Lady Gaga speelt serveerster Ally, gezegd met een gouden stem en met wie Maine een kans ziet terug te keren in de spotlights. Haar stijgende ster komt de relatie echter niet ten goede.   

De Hollywood-klassieker werd wereldwijd een dikke hit, in totaal bracht de film bijna een half miljard dollar op. Met acht Oscarnominaties was A Star is Born bij de uitreiking van de beeldjes in 2019 een van de grote favorieten.  Lady Gaga won uiteindelijk de Oscar voor het nummer Shallow Ground.

Foto's (c) Warner Bros

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in