Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sound of Music acteur Christopher Plummer overleden

'Kapitein Von Trapp' is 91 jaar geworden. Christopher Plummer speelde vele rollen, maar is toch het bekendst geworden als vader Von Trapp in The Sound of Music, die zich, net als zijn zeven kinderen, liefdevol liet inpakken door de nieuwe kinderjuf Maria, gespeeld door Julie Andrews. Het was geen...

Sound of Music acteur Christopher Plummer overleden

'Kapitein Von Trapp' is 91 jaar geworden.

Christopher Plummer speelde vele rollen, maar is toch het bekendst geworden als vader Von Trapp in The Sound of Music, die zich, net als zijn zeven kinderen, liefdevol liet inpakken door de nieuwe kinderjuf Maria, gespeeld door Julie Andrews.

Het was geen hoogtepunt in zijn carrière, volgens hem. "Ik had grote moeite met die rol in The Sound of Music," zei hij in 2017 in het Algemeen Dagblad.

"Heremetijd, wat was die man oninteressant. Het is de saaiste rol van mijn carrière. Voor de research sprak ik met een familielid van hem die mij alle sterkte toewenste met zijn vertolking van deze droogstoppel. Om daarna toch nog iets van deze rol te maken was een van de grootste uitdagingen van mijn carrière."

Wel was hij zeer te spreken over de samenwerking met Julie...