Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Smelten bij de trailer van Lady en de Vagebond

Na Aladdin en The Lion King is nu ook Disney-klassieker Lady and the Tramp (of Lady en de Vagebond) in een nieuw jasje gestoken. Heel bijzonder (en hartverwarmend) is dat Lady en haar soortgenoten door échte honden worden gespeeld, alleen hun monden zijn met de computer bewerkt. Extra leuk: de ho...

Smelten bij de trailer van Lady en de Vagebond

Na Aladdin en The Lion King is nu ook Disney-klassieker Lady and the Tramp (of Lady en de Vagebond) in een nieuw jasje gestoken. Heel bijzonder (en hartverwarmend) is dat Lady en haar soortgenoten door échte honden worden gespeeld, alleen hun monden zijn met de computer bewerkt. Extra leuk: de hondenacteurs zijn gecast in het asiel.

Romance

De oorspronkelijke tekenfilm over de gecompliceerde romance tussen Lady en haar streetwise liefde Tramp was altijd al een onweerstaanbare tranentrekker, maar deze nieuwe versie lijkt nog een extra dimensie toe te voegen aan het verhaal. Kijk alleen al naar de legendarische scène waarin de twee honden op date gaan en samen een bord spaghetti delen.

Dit zijn de eerste beelden van Lady and the Tramp. De film wordt exclusief beschikbaar gesteld op Disney+. Die streamingdienst komt vanaf 12 november naar Nederland. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in