Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Silent Sea: weer een hitserie uit Zuid-Korea!

Net live, nu al in de Best Bekeken Top 5. Na het lugubere Squid Game staat er weer een Zuid-Koreaanse hitserie op Netflix. ‘The Silent Sea’ speelt zich af in een toekomst waarin de klimaatcrisis de aarde bijna volledig heeft verwoest. Oceanen zijn uitgedroogd, het regent niet meer en virussen kom...

The Silent Sea: weer een hitserie uit Zuid-Korea!

Net live, nu al in de Best Bekeken Top 5.

Na het lugubere Squid Game staat er weer een Zuid-Koreaanse hitserie op Netflix. ‘The Silent Sea’ speelt zich af in een toekomst waarin de klimaatcrisis de aarde bijna volledig heeft verwoest.

Oceanen zijn uitgedroogd, het regent niet meer en virussen komen steeds vaker voor. Water is dan ook een schaars goed en wordt streng gerantsoeneerd. Alleen wie genoeg status heeft, krijgt toegang tot voldoende water.

In die setting wordt een team samengesteld door de Zuid-Koreaanse ruimtevaartorganisatie SAA voor een maanmissie.

Het doel van die missie is om binnen 24 uur grondmonsters terug te halen uit de verlaten Balhae-basis, een groot onderzoeksstation op de maan dat vijf jaar geleden na een mysterieuze ramp is verlaten en vol geclassificeerde geheimen zit.

The Silent Sea’ staat net op Netflix. Op dit moment is het in België de vierde best bekeken serie op de streamingdienst, na ‘Emily in Paris’, ‘The Witcher’ en ‘La Casa de Papel’. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in