Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Schuilt er een ware Rembrandt in jou?

Leuke wedstrijd voor wie graag schildert! Geniet je van het programma 'Het geheim van de meester' en hou je van schilderen, doe dan mee aan de schilderwedstrijd van het programma. De opdracht is een schilderij te maken dat is geïnspireerd op De Nachtwacht. Het mag in dezelfde stijl of juist compl...

Schuilt er een ware Rembrandt in jou?

Leuke wedstrijd voor wie graag schildert!

Geniet je van het programma 'Het geheim van de meester' en hou je van schilderen, doe dan mee aan de schilderwedstrijd van het programma.

De opdracht is een schilderij te maken dat is geïnspireerd op De Nachtwacht. Het mag in dezelfde stijl of juist compleet anders geschilderd zijn. Schilder jij alle schutters op het doek of zoom je juist in op één specifiek karakter? De keuze is aan jou! 

Een foto van je werk moet voor maandag 28 februari 2022 binnen zijn, alle details lees je hier. De top 10 én de winnaar wordt op  7 maart 2022 bekendgemaakt. De winnaar krijgt een publicatie in het AvroTros kunstmagazine Muze en ontvangt een vergoeding van € 500.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in