Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

RTL Boulevard of Broken Dreams…

Ook de uitzending van vanavond gaat niet door. Er is ook vanavond geen nieuwe uitzending van RTL Boulevard, zo laat RTL Nederland weten. Vanaf maandag volgen weer nieuwe uitzendingen, die mogelijk 'gewoon' vanaf het Leidseplein in Amsterdam worden geproduceerd. Zondagavond wordt een herhaling van...

RTL Boulevard of Broken Dreams…

Ook de uitzending van vanavond gaat niet door.

Er is ook vanavond geen nieuwe uitzending van RTL Boulevard, zo laat RTL Nederland weten. Vanaf maandag volgen weer nieuwe uitzendingen, die mogelijk 'gewoon' vanaf het Leidseplein in Amsterdam worden geproduceerd.

Zondagavond wordt een herhaling van het programma Voor Hetzelfde Geld uitgezonden op het tijdsslot van RTL Boulevard.

'Wij hebben zelf besloten om het team van RTL Boulevard rust te geven'

"Dankzij de extra veiligheidsmaatregelen was het mogelijk om vanavond weer vanuit Amsterdam uit te zenden, maar wij hebben zelf besloten om het team van RTL Boulevard rust te geven", aldus RTL-topmannen Sven Sauvé en Peter van der Vorst en de Belgische topvrouw Georgette Schlik in een gezamenlijke verklaring.

Het drietal meldt dat er uitgebreid is overlegd met autoriteiten zoals de Driehoek van Amsterdam. "Wij stellen alles in het werk om uitzendingen vanaf maandag 12 juli te hervatten." De beleidsbepalers laten weten "heel trots" te zijn op 'Team Boulevard' dat maandag "met dezelfde overtuiging en gedrevenheid de draad oppakt".

Tot slot wensen de RTL-bazen de neergeschoten Peter R. de Vries en zijn familie veel sterkte toe. De misdaadverslaggever vecht nog altijd voor zijn leven in het ziekenhuis, nadat hij dinsdag kort na de uitzending werd neergeschoten op straat. De Vries was te gast geweest in het programma.

Het is niet zeker of opnames van volgende week gewoon in het pand aan het Leidseplein worden gemaakt. "We doen vanuit veiligheidsoverwegingen geen verdere uitspraken over locaties en maatregelen", aldus het drietal. Eerder op de dag meldde het AD op basis van bronnen dat de live-uitzendingen van het programma voorlopig niet meer vanuit de studio op het Leidseplein worden uitgezonden. De uitzending ging er zaterdag ook al niet door, vanwege een ernstige dreiging.

Foto (c) RTL4 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in