Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rotterdams Filmfestival gaat online door

Hoofdrol voor muzikant en filmmaker Amanda Kramer. De vermoedelijke aanstaande versoepelingen komen net te laat voor het International Film Festival van Rotterdam (IFFR). De 51ste editie vindt in afgeslankte vorm online plaats van 26 januari tot 6 februari 2022. Het online programma van IFFR 2022...

Rotterdams Filmfestival gaat online door

Hoofdrol voor muzikant en filmmaker Amanda Kramer.

De vermoedelijke aanstaande versoepelingen komen net te laat voor het International Film Festival van Rotterdam (IFFR). De 51ste editie vindt in afgeslankte vorm online plaats van 26 januari tot 6 februari 2022.

Het online programma van IFFR 2022 gaat van start met de wereldpremière van de Amerikaanse muzikant en filmmaker Amanda Kramer – die deze editie ook de uitgelichte filmmaker is van het Focus-programma – en een korte poppenanimatie van de broers Lewie en Noah Kloster: Stranger Than Rotterdam with Sara Driver. 

Please Baby Please

De openingsfilm van Amanda Kramer is een heerlijk theatraal gestylede bijna-musical, waarin een keurig bohémien echtpaar een seksueel ontwaken ontdekt, na kennismaking met een bende woeste gangsters. Met een mooie bijrol van Demi Moore als de vrouw die alles heeft.

Het hele programma vind je op de site van het IFFR waar je ook tickets voor de beschikbare streams kunt vinden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in