Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Princessehof toont uniek Koreaans keramiek

Aardewerk uit een rijk verleden. Korea associëren we al snel met Samsung, K-pop, K-Beauty, Oscarwinnaar Parasite en kimchi, maar wie kent Korea echt? Het land was lang een gesloten land en is in bepaalde opzichten nog steeds een mysterie. Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden ontsluiert deze ...

Princessehof toont uniek Koreaans keramiek

Aardewerk uit een rijk verleden.

Korea associëren we al snel met Samsung, K-pop, K-Beauty, Oscarwinnaar Parasite en kimchi, maar wie kent Korea echt? Het land was lang een gesloten land en is in bepaalde opzichten nog steeds een mysterie.

Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden ontsluiert deze rijke en eeuwenoude cultuur. Te zien is de lange voorgeschiedenis zien van Korea, waarin keramiek altijd een belangrijke rol heeft gespeeld.

Thema’s als eetcultuur, schoonheidsidealen en rituelen worden belicht aan de hand van topstukken uit het National Museum of Korea in Seoul, die voor het eerst in Nederland te zien zijn.

Voor meer infomatie: Keramiek Museum Princessehof.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in