De Zwarte Weduwe is niet dood…

Stalen zenuwen? Perfect voor lange avonden in corona-isolatie: Penoza: The Final Chapter. De film is het sluitstuk van vijf zenuwslopende tv-seizoenen van de mateloos populaire misdaadserie.

Drugskoningin Carmen van Walraven (Monic Hendrickx zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten.

Article continues after the ad

Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook nog aardig wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan.

Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen moet definitief afrekenen met haar verleden om haar familie te redden en dat vraagt om hoog spel spelen. De film is te huur op de video on demand platformen iTunes, Pathé Thuis, KPN en Ziggo én te koop op DVD en BluRay.

Foto's © Dutch FilmWorks

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in