Rijk aanbod van kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders.

Na twee jaar afwezigheid kunnen liefhebbers hun hart weer ophalen aan kunst, design en dit geval ook een stokoude vis – met 180 miljoen jaar méér dan antiek - tijdens de nationale kunstbeurs PAN Amsterdam.

Deze beurs biedt een hoogwaardig en veelzijdig aanbod van meer dan 110 deelnemers. Deze kunst-, design- en antiekhandelaren vertegenwoordigen de top van de branche in Nederland.

Wat kun je verwachten?

De PAN bezoeken is eigenlijk een snelle tour door eeuwen kunstgeschiedenis en meer. Een paar highlights: 

Zo toont Stone Gallery de eerder genoemde vis: een 180 miljoen jaar oude fossiel dat nog zwanger is ook.

Article continues after the ad

Galerie Fontana toont werk van Claudy Jongstra (1963). Deze Nederlandse ontwerpster creëert - met oog voor ambacht en traditie - opvallende kunstwerken en monumentale installaties van organische materialen.

VanderVen Oriental Art gaat deze editie een bijzondere samenwerking aan met interieurontwerpster Reineke Antvelink van RA Studio. De hoogwaardige Aziatische kunst van VanderVen wordt in een elegant en eigentijds interieur getoond: Living with Chinese Art.

Kunsthandel P. de Boer uit Amsterdam toont een aantal schilderijen...

...waaronder een uitzonderlijk 17e eeuws schilderij van Pieter Savery (1593 - NA 1637) dat maar liefst drie generaties De Boer onder hun hoede hebben gehad.

Andriesse Eyck Gallery toont werk van Natasja Kensmil (1973). De populaire Kensmil onderzoekt in haar werk de schaduwkant van de menselijke natuur.

Gallery Flatland toont het adembenemende werk van de Franse fotografe Valérie Belin (1964): een zogenaamd mental landscape.

En Galerie Helga Hofman toont indrukwekkende bronzen sculpturen van de Nederlandse beeldhouwer Ivan Cremer (1984).

Van zondag 14 tot en met zondag 21 november vindt de 34ste editie van de kunst, design en antiekbeurs PAN Amsterdam in de RAI Amsterdam plaats. Check PAN voor tickets en de meest recente informatie rond de covid-19 regels.

Openingsbeeld (c) Pierre Audi x Maria Bodil

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in